کمی درباره SSL
SSL چیست ؟
شاید شما واژه SSL را شنیده باشید و یا ممکن است کسی به شما توصیه کرده باشد که برای وب سایت تان گواهینامه SSL تهیه نمایید اما منظور از SSL چیست و به کدامیک از مدل های آن احتیاج دارید. نگران نباشید تا پایان این مقاله خواهید فهمید که گواهینامه SSL چیست و انواع آن کدام است.
صاحبان وب سایت ایرانی می توانند از گواهینامه SSL برای دامنه ir برای امنیت وب سایت استفاده کنند.
به زبان ساده گواهینامه SSL یا (https certificate) لایه ارتباطی امنی است که توسط آن دیگران اطلاعات خود را در وب سایت رد بدل می نمایند. برای مثال گواهینامه SSL اطلاعات کاربرانی که برای خبرنامه شما ثبت نام کرده اند را از دید هکرها حفظ می نماید و یا در هنگام مبادلات مالی از اطلاعات بانکی مشتریانتان محافظت می کند.
SSL چگونه کار می کند؟
بصورت کلی می توان گفت SSL یک ارتباط امن و رمزگذاری شده را بین مرورگر بازدید کننده و سرور وب سایت ایجاد می نماید. برای ایجاد این ارتباط امن با SSL در پشت صحنه کارهای مختلفی بوقع می پیوندد که هیچکدام باعث فطع خرید و یا بازدید مشتریان از وب سایت نمی شود. در حقیقت SSL همانند یک قفل اطلاعات کاربران در که در اینترنت عبور کرده و به شما می رسد را محافظت می نماید.
از کجا بدانیم به یکی از آنها احتیاج داریم ؟
جواب این سئوال بسیار ساده است اگر بازدیدکنندگان و یا مشتریان وب سایت شما نیاز به وارد کردن اطلاعات خود در وب سایت تان دارند مثل نام و ایمیل و اطلاعات بانکی بنابراین شک نکید شما هم به گواهینامه SSL احتیاج دارید. اما در صورتیکه قرار نیست کسی اطلاعاتی به شما بدهد و تبادلی داشته باشید بنابراین نیاز هم به گواهینامه SSL ندارید.
از کجا باید فهمید که یک وب سایت گواهینامه SSL دارد ؟
در هر وب سایت امنی یکسری از نشان های قابل رویت وجود دارد. برای مثال و ساده ترین آن در وب سایتی که دارای گواهینامه SSL می باشد یک قفل در نوار آدرس مرورگر قبل از نام دامنه وب سایت نمایش داده می شود. که البته محل آن بسته به نوع مررورگر تغییر می نماید. همچنین با نگاه کردن به قبل از نام دامنه متوجه خواهید شد که آدرس وب سایت httpاست و یا https می باشد. باید گفت که وب سایت هایی که دارای گواهینامه SSL می باشند در نوار آدرس مرورگر https نمایش داده می شود.
نشانه هایی دیگری هم وجود دارد که بنابر نوع گواهینامه SSL آنها در هنگام نمایش متفاوت می باشند مثلا در بعضی نوار آدرس به رنگ سبز درآمده و یا در بعضی مرورگرها اعلام می کنند که ساید مورد بازدید امن نمی باشد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.